Vařili jsme prezidentovi: Večeře na zámku pro Miloše Zemana
Cílem Zemanovy návštěvy Pardubic, která proběhla 11. září, bylo setkání se zastupiteli, studenty místního gymnázia i občany. Po nabitém programu, který zahrnoval i exkurzi v továrně jsme pro pana prezidenta Miloše Zemana připravili tradiční českou kuchyni, avšak v moderním pojetí. Večeře proběhla na pardubickém zámku.
Podívejte se na menu, které jsme pro prezidenta připravili:
Catering Bonté zajišťuje rauty, bankety, svatby a další akce. Objednejte si výtečné jídlo a skvělý servis i vy!
- Předkrm: Terinka z pražské šunky s křenovým žervé, listové saláty s bylinkovým olejem a mini rajčaty.
- Polévka: Drůbeží vývar s domácími nudlemi a bylinkami.
- Hlavní chod: Hovězí líčka na červeném víně s restovanou kořenovou zeleninou a bramborovým pyré.
- Dezert: Smetanový dezert z čerstvého kozího sýra s malinami.
„S vařením pro slavné osobnosti máme zkušenosti. Z Hradu nám přišly jednoduché pokyny - v menu se nesmí vyskytovat vepřové maso kvůli prezidentově dietě. Zvolili jsme jednoduchá jídla z regionálních surovin, která vychází z české kuchyně.“
Pavel Beneš,
jednatel restaurace Bonté