TYPY AKCÍ

MARKETINGOVÝ CATERING

Zpestření Vašich prodejních akcí!
Rozdávání jednoduchého občerstvení pouze do ruky (nápoj/jídlo), které podtrhne produkt, značku,
roční období, společenské události.

Výhody

  • Cenová dostupnost (na 1 osloveného zákazníka) Velký, možný počet oslovení daným produktem
  • Prostorově a technologicky nenáročné. Zpravidla není nutné zastřešení, nábytek (vše se odehrává průběžně při příchodu zákazníků)
  • Zpestření nákupu Vašich zákazníků
  • Možnost uspořádaní akcí v několika pobočkách naráz u většiny nabízených produktů

Možnosti

  • Zimní/vánoční atmosféra – rozdávání „svařáku“ horké jablko, teplé kaštany, norimberské klobásky v housce……
  • Letní – grilovaná klobása, párek v rohlíku, burger, domácí limonáda…..
  • Snídaně – croissant + káva, koktejlové párečky, vajíčka….
  • Ochutnávka SUSHI – průběžná výroba, servis do misky + napichovátko
  • Ochutnávka sýrů – sommeliér = výklad, více druhů – NL, SWI, FRA, IT, …bagetka, olivy, med, brusinky.
  • Ochutnávka italských a španělských uzenin – podsvícený nářezový stroj – sušená šunka, chorizo, ……
  • Dezerty LIVE – výroba/dohotovování před hostem – livance, Creme brueleé,
    Crepes – palačinky s slanou i sladkou náplní, zmrzlina…..
  • Pro děti – cukrová vata, popcorn
  • Sekt a prosecco – alko i nealko varianta, s jahodou
  • Koktejly / smoothie – alko i nealko varianty

OUT DOOR CATERING/GRILOVÁNÍ

Posezení jak pro zaměstnance tak pro klienty.
Lze využít jako doplněk k outdoor aktivitám, soutěžím případně jako dny otevřených dveří nebo family day.

Popis/výhody

  • Možnost se v delším čase, kdy akce probíhá, věnovat hostům, pohovořit o spolčených tématech, zaměstnaneckých problémech i radostech, případně klientům nabídnout nový produkt, službu Vaší společnosti.
  • Základní jednoduchá společenská událost, uvolnění, odpočinek.
  • Technicky, personálně i prostorově náročnější
  • Forma, nabídka i náročnost lze přizpůsobit finančnímu budgetu
  • Převážně letní období, lze však dělat i zimní tematické venkovní akce
  • Možnost uspořádaní akcí ve 1-4 pobočkách naráz, dle skladby

Obsah/možnosti

  • Gril – vepřové, hovězí vyzrálé, kuřecí, celá kuřata, ryby, uzenina, kýta, prase, jehně, pštros, krůta, Gyros
  • Udírna – klobásky, špekáčky
  • Nápoje – točené pivo (různé druhy), víno, domáci limonády, juice, prosecco,
  • Sladké – palačinky (crepes live), zmrzlina, cukrová vata, koláče, sorbety, tiramisu, panacoty, profiterolky…
  • Bar – michané nápoje, smootie
  • Teplá i studená kuchyně – Pasta live (těstoviny), guláše, ragout, středomořská kuchyně, česká kuchyně v plném sortimentu. Hamburgery, langoše, hranolky, mexická tortilla…….
  • Zimní možnosti – setkání u svařeného vína, klobás, výlov kaprů, pečení kaštanů, ZABÍJAČKA
  • Doplněk WORKSHOP – „ŠKOLA LETNÍCH DRINKŮ“ , BURGER ŠKOLA, OCHUTNÁVKA VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO – zkušený barman/kuchař vede jako lektor vaše hosty, naučí je připravit daný produkt + ochutnávka.

EVENT CATERING / RAUT / VEČÍREK

Večírek nebo společenská událost = vrchol firemních akcí, zpravidla s menší roční četnosti o to více zřetel na kvalitu a program. Vhodné jak pro zaměstnance tak klienty.

Popis

  • Možnost využití vnitřních nebo kombinovaných prostor.
  • Servis do porcelánu, skla. Založení rautových stolů s textilem
  • Nejčastější a nejoblíbenější forma – raut.
  • Vhodné tematické spojení s programem. Vánoce ve světě, Caribbean night, Ochutnávka světadílů, 30-tá léta, To the Future, Staročeský jarmark….. Případně pouze formální raut k divadelnímu představení, koncertu atp.
  • Cenově náročnější, ale hosté ocení vysoký standard služeb, akci na které většina nebývá denně. Příští pozvání na takovou událost pak bývá hosty kvitováno. Utužení vztahu na pracovišti či s klienty a dodavateli společnosti.

Obsah možnosti

  • Zajištění prostor – dle typu akce, lokality, typu hostí, formy programu/cateringu, akcentu na význam. Společenské sály, divadla,  zámecké/hradní prostory, městské paláce, ale i sokolovny, obecní sály, výrobní haly, firemní prostory….
  • Sestavení programu – Umělecká vystoupení, varietní prvky, předtančení, hostesky. Ozvučení prostor, dekorace, dárky pro hosty. Některé akce produkujeme sami někdy s přispěním spřátelených agentur.
  • Catering – sestaven tak aby podtrhl typ akce. Bláznivý večírek, formální raut, vyhlášení firemních cen..... . Pro dané téma vlastníme dekorace, nasvítíme bary, stoly, prostory. Vhodně oblékneme personál.

Naše top prvky, které můžeme dodat na firemní party/společenský večer:

  • Live cooking stations – různé stanice (svítící stoly), kde host ocení nabídku a vaření na živo! Co lze dělat: Těstoviny, pečení vyzrálého hovězího, kachní prsa…… krájení marinovaných ryb, příprava salátů před zraky hostí, tradiční krájení kýty, výroba burgerů – jehněčí, hovězí. Krájení sous-vide mas – panenka, krkovice, hovězí.
  • Výroba sushi před zraky hostí
  • Krájení sýrů – z velkých bochníků před hosty, dekorováno vlajkami IT, FRA k tomu bagety, olivy, med, brusinky… Možnost i s výklad someliéra (historie, výroba sýrů)
  • Podsvícený „nářezák“ – krájení kvalitních italských a španělských uzenin a sušených šunek.
  • Live dezerty! Creme bruleé, Palačinky – Crepés, Livanečky s javorový sirupem a jahodami
  • Čokoládová fontána – horká, táhnoucí se belgická čokoláda, ovoce tknuté do špízů v jehlanu
  • Samoobslužná zmrzlina – stolní mrazáček určený k vlastní obsluze a výrobě zmrzlinového poháru
  • Welcome drink 1) modelína – kráska Bonté stojí zapuštěna ve velké „stolo-sukni“ na kterém je založen sekt.
  • 2) pokaždé jinak – ve zkumavce * kouřící led * v ananasu *retro panák rumu * champagne z ledové tříště…..

Vybavení - pro vnitřní prostory můžeme volit různé varianty nábytku:

  • Rautové stoly se strečovým povlakem
  • Rautové stoly se skirtingem (volitelnost barvy sukní)
  • Koktejlové stoly se strečovým povlakem, které lze dodat s podsvícením (lze měnit barvy, svícení, blikání)
  • Bary, live cooking stoly ( se světelnými prvky)
  • Jarmareční stánky
  • Rustikální stoly z masivního dřeva,
  • Stoly pro hosty, polstrované židle s povlakem

TOP EVENTS

LAVER CUP a MS v LEDNÍM HOKEJI O2 Aréna – VIP servis při vrcholných sportovních akcí ČR

ME ve FOTBALE, WROCLAW 2012 Český národní dům – VIP servis pro sponzory a sportovce

T-MOBILE – více násobné akce 2.000 – 4.000 osob, Letiště Praha, Lucerna, Slavia

ZAHRANIČNÍ MISE CATERINGU Brusel - Velvyslanectví ČR,Rakousko, Slovensko, Polsko

MARKETINGOVÉ AKCE

ŠKODA AUTO – 90.000 pc Občerstvení – „Vánoční stromy“ 30 měst po celé ČR

Dormeo, GANT, … – Opening catering v OC po celé ČR

ČSOB Pojišťovna 2500pc– servis  snídaní pro zaměstnance

Celostátní volební kampaň přes 50.000 cukrových vat, klobásek, nápojů

DECATHLON, TIMBERLAND, občerstvení při otevírání prodejen

KLASA –  ochutnávky a prezentace produktů značky KLASA po celé ČR

ZAMĚSTNANCI I KLIENTI

CEMEX, MAN, NEDCON, BASF, McDonald, ŠkoFIN, Philip Morris
Akce od 100 – 5000 osob. Od Venkovních akcí po standardní rauty pro klienty i zaměstnance.

AUTO LOUDA, KIA, KLOKOČKA, VOLVO, KODE CAR, HAVEX….
Otevírání salónů, model vozu…

ŠKODA AUTO 
Křest nového vozu ČR, VIP catering (Yeti, 4x4..) sjezdovky v ČR, SOČI park ZOH

CANON, PHILIPS, PHOENIX ZEPPELIN, Podnikatel roku ČR, ČSOB Pojišťovna, PANAV, ENTERIA,   …….
Společenské večery, rauty

……………..Mnoho dalších forem, klientů a referencí, které rádi doložíme.



BONTÉ CLASS, s.r.o.
Mezi Mosty 711, 533 04 Sezemice

IČO 27550192
DIČ CZ2755019

Bonté restaurant Sezemický dům  
YouTube kanál - BONTE Catering Gooogle+ ESF Evropská unie MŠMT

© 2018, BONTÉ CLASS, s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑